Fönster mot omvärlden

Politik, samhälle och allt däremellan

Få tillbaka pengar när du handlar!

Handla och få pengar tillbaka, går det? Ja, med Cashbacker är det fullt möjligt. Du får tillbaka pengar varje gång du handlar online på en av över 620 anslutna affärer! Det innebär att du vill handla filmer, skivor, eller annat och få cashback på CDON, så är det enkelt löst! CDON är butiken där du hittar det mesta, allt från just skivor och filmer, men även spel, elektronik, kläder, leksaker och inredning till hemmet. Du blir medlem hos Cashbacker, sedan väljer du vad du ska handla. Du går sedan in i valfri ansluten butik via deras app eller hemsida. Du köper, betalar och sedan får du cashback. Dessa pengar är en slags återbäring som du får ta del av helt enkelt. 

Bli medlem du med!

Om du vill bli medlem hos Cashbacker, klicka här. Det är gratis att bli medlem och det enda du behöver göra för att få tillbaka pengar, är att spendera pengar. Då det finns över 320 butiker i dagsläget som är anslutna, så kan du shoppa det mesta, men ändå tjäna på det så att säga. Dessutom kommer du att få tillgång till en mäng bra rabatter och erbjudanden hos olika affärer.

Smarta affärer

Om du ändå är en person som gillar att shoppa på nätet så är det en god idé att göra det via Cashbacker. Det eftersom att du då får pengar tillbaka på det du köper. Din återbäring kommer i form av pengar som sätts in på ditt bankkonto. Detta sätt att handla är bra för ekonomin och du kan få en massa bra erbjudanden så väl som rabatter, samt återbäring!

2 Feb 2018